Vip Power konačno na našem tržištu!

KONAČNO! Na tržištu se pojavio afrodizijak koji, pored muškog, utiče i na potenciju lepšeg pola.

Svakodnevno gledamo reklame za dodatke ishrane koji utiču na potenciju muškaraca, dok se o libidu nežnijeg pola skoro i ne govori. Međutim, tome je došao kraj, jer se na tržištu Srbije pojavio VIP POWER namenjen i muškarcima i ženama, bez obzira na godine.

Ovaj proizvod je 100% prirodan dodatak ishrani koji unapređuje erektivnu funkciju i na efikasan način poboljšava seksualni život.  U pitanju je svojevrsni afrodizijak na bazi meda, a sastoji se  od smeše biljaka u medu sa polenom koja povećava nivo seksualne i ukupne energije i deluje antidepresivno. Pored blagotvornog uticaja na libido, on je blagotvoran i za opšte zdravlje, pa tako unapređuje cirkulaciju i pospešuje protok krvi.

VIP POWER je veoma jednostavan za konzumiranje, u formi je gela i sve što je potrebno je pomešati ga sa cašom vode. Dejstvo proizvoda pocinje 30 – 45 minuta nakon konzumiranja konzumiranja, kada cete doživeti stimulativan osecaj koji unapreduje vašu erekciju i libido. Kod žena efekat nastupa nakon 45 – 60 min.

Ono što ga čini magičnim jeste i epimedijum ili „trava uspaljenog jarca“, koja se tradicionlno  koristi u Kini za lečenje impotencije i neplodnosti, kao i  „Tribulus terrestris“ , nesteroidni preparat biljnog porekla koji na prirodan način povećava proizvodnju vlastitog testosterona . Ovaj sastojak se u drevnoj kineskoj i indijskoj tradicionalnoj medicini smatra stimulansom muškog polnog nagona. VIP POWER sadrži i maku koja povećava izdržljivost i otpornost organizma.  Poznato je da su Inka ratnici koristili maku kako bi povećali snagu i vitalnost, ali im je korišcenje biljke bilo zabranjeno u osvojenim gradovima, kako bi se sprecilo seksualno nasilje nad ženama. Maka ima afrodizijsko dejstvo kako kod muškaraca, tako i kod žena.

Pročitajte više